Hypotheek.winkel

Welkom bij hypotheek.winkel Heusden Beringersteenweg

Als verzekeringskantoor geven we al jaren advies over je financiële zaken. Via de samenwerking met hypotheek.winkel willen we onze klanten ook bijstaan in hun keuze van een woonkrediet.

Via hypotheek.winkel gaan we op zoek naar de beste hypothecaire lening voor jullie persoonlijke situatie. We toetsen jullie situatie af met 25 kredietinstelling. Zo kunnen we onafhankelijk advies meegeven die op maat is van jullie wensen. Als hypotheek.winkel Suska Berg geven we een overzicht van de verschillende mogelijkheden en de voorwaarden die hierbij gepaard gaan. Zo kan je bij hypotheek.winkel opteren om je verzekeringen vrij te kiezen van maatschappij, en dus niet gekoppeld bent aan een bepaalde kredietinstelling.

voordelen hypotheek.punt

Begeleiding

Maar hypotheek.winkel en ons kantoor gaan verder dan enkel het zoeken van een woonkrediet. We begeleiden jullie van A tot Z in het dossier. Dat houdt in dat we in elke fase de nodige ondersteuning geven. Zo kan je op ons rekenen vanaf jullie start van de zoektocht naar de droomwoning tot na het verlijden van de koopakte bij de notaris. Zo zitten we rond de tafel en gaan we jullie plannen overlopen:

  • Zijn jullie plannen haalbaar? Hoe ver kan je springen?
  • Keuze van de ideale lening: vast, semi-variabel, variabel, duurtijd, fiscaliteit
  • We stellen uw kredietdossier volledig samen en dienen het in bij de kredietinstelling naar jouw keuze. We volgen dit dossier op.
  • Komen jullie in aanmerking voor een subsidie?
  • Hebben jullie recht op de gratis verzekering van de overheid?
  • We gaan op zoek naar de interessantste verzekeringen
  • We maken het dossier in orde voor de notariële akte
  • We begeleiden jullie bij het opvragen van de bouwschijven
Hypotheek.punt denkballon

Herziening hypotheek

Ook voor herzieningen van jullie huidig woonkrediet zijn jullie welkom op ons kantoor.

Al dit advies valt onder onze gratis hypotheek.expert-formule. Je zal van ons geen factuur ontvangen na het begeleiden in je verkoopsdossier. Hoe dit juist in zijn werk gaat, leggen we graag uit bij onze eerste afspraak.

Hyptheek nodig? Of graag een herziening?

Maak afspraak

Slechts 1 deur naar 25 banken

Lening op afbetaling?

Wil je een lening op afbetaling voor de aankoop van een auto, voor verbouwingen of een tijdelijke extra? Ook hiervoor kan je bij ons kantoor terecht. Deze persoonlijke leningen bieden we aan tegen concurrentiële tarieven. Vraag naar meer informatie op ons kantoor.