Ruime HOB bouwgrond te Heusden-Zolder

€129.500 · Grond · Verkocht

Omschrijving Eigendom

Deze ruime bouwgrond is gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving en in het verlengde van het Rinkaersbosje. De Rinkaersweg is een evenwijdige straat van de verbindingsweg Heusden-Lummen, de G. Gezellelaan, waardoor deze woning nabij buurtwinkels, sportgelegenheden en scholen is gelegen. En zo ook op 5min. afstand van de autosnelweg E314 richting Brussel en op 10m afstand van E313 richting Antwerpen. De achterzijde van de bouwgrond, met een zicht op een groene omgeving, is westelijk georiënteerd. Dit zorgt ervoor dat de potentiële woning met de tuin aan de zuidwestzijde en achterzijde veel zon opvangt.

De HOB-bouwgrond heeft een oppervlakte van 9a19!
ruime bouwgrond te Heusden-Zolder

Grondplan bouwgrond

 

De gevelbreedte van de woning is toegestaan tot 13 meter! De bouwdiepte bedraagt 17 meter. Door zijn oriëntatie ligt de woning ideaal voor de ecologische voorzieningen (EPB vereisten).

De aangevraagde bouwvorm heeft een insprong naar de buren toe, zodat er een gevoel van ruimte wordt gecreëerd tussen de 2 woningen in een halfopen-bebouwingsvorm. Het verkavelingsplan vind je terug in de foto’s.

De verkavelingsaanvraag is aangevraagd en goedgekeurd.

Algemene informatie

De Rinkaersweg ligt nabij de G. Gezellelaan en loopt uit op de Graaf de Theuxlaan. Beide straten zijn grote verbindingswegen naar Heusden-centrum als richting Beringen/Hasselt.
Zo is de bereikbaarheid via het openbare vervoer goed en is de verbinding naar de autosnelwegen op minder dan 10min.!

De bouwgrond is gelegen in een zeer rustige omgeving en heeft uitzicht op een klein achterliggend bosje.

Ligging

Rinkaersweg 41, Heusden-Zolder, België

Annouck Truyens

011 42 85 18
0476 453 343

zaakvoerder / verzekeringen / beleggingen / woonkredieten / hypotheken / vastgoedmakelaar / vastgoedexpert

Contacteer ons over dit pand

Message has been sent successfully.