Woning in rustige omgeving te Heusden

€185.000 · Huis · Verkocht

Omschrijving Eigendom

Mooie woning gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving

Deze charmante woning is gebouwd in 1954 maar heeft zeer veel mogelijkheden om het om te vormen tot een hedendaagse woning. In de huidige
opstelli

Woning te Heusden Suskaberg

ng heeft de woning een ruime living en een grote (gemetselde) veranda! De badkamer heeft een ligbad en is gelegen op de gelijkvloerse verdieping. Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers. Op de zolderverdieping, die bereikbaar is met een vaste brede trap, is er nog ruimte om nog 2 volwaardige kamers te maken. Zo kan er hier geopteerd worden voor een grote master bedroom of een leuke speelkamer voor de kinderen.

De totale woonoppervlakte bedraagt +-180m². Als de zolderruimte mee geïntegreerd wordt, spreken we al vlug over een woonoppervlakte van 230m².

Deze HOB- woning zelf heeft veel mogelijkheden maar heeft alle nutsvoorzieningen om in te starten. De woning mag wel genieten van een mooie opknapbeurt.

Algemene informatie

Op Suskaberg (5 min. stappen) zijn er bushaltes, zowel richting Hasselt als naar Lommel.
Ook de trein is nabij (5. min met de auto).

De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving en in het verlengde van het Rinkaersbosje. De Rinkaersweg is een evenwijdige straat van de verbindingsweg Heusden-Lummen, de G. Gezellelaan, waardoor deze woning nabij buurtwinkels, sportgelegenheden en scholen is gelegen. En zo ook op 5min. afstand van de autosnelweg E314 richting Brussel en op 10m afstand van E313 richting Antwerpen. De achterzijde van de woning met een zicht op een groene omgeving is westelijk georiënteerd. Dit zorgt ervoor dat de woning met de tuin aan de zuidzijde en achterzijde veel zon opvangt.

Ligging

Rinkaersweg 41, Heusden-Zolder, België

Bijlagen

  Annouck Truyens

  011 42 85 18
  0476 453 343

  zaakvoerder / verzekeringen / beleggingen / woonkredieten / hypotheken / vastgoedmakelaar / vastgoedexpert

  Contacteer ons over dit pand

  Message has been sent successfully.