Verkoop en verhuur

Zo'n 20 jaar heeft ons kantoor ervaring in het vastgoedgebeuren. De ervaring en kennis is gegroeid door Martin en is overgegaan op zijn beurt naar zijn kinderen, Annouck en Axel. Zo kan ons kantoor rekenen op goede marktkennis en expertise. Zo zijn er momenteel 2 erkende BIV nummers en het derde nummer zal volgend jaar ook aanwezig zijn.

Dus ben je klaar voor een nieuwe start en wil je je pand verkopen of verhuren? Dan ben je hier op de juiste plek

Verkoop

Wij helpen jou zowel bij het verkopen van je huidige huis als bij het zoeken van je nieuwe droomwoning! Zo zullen we je helpen van A tot Z in de verkoop van je pand: we starten met een schatting (of taxatie) van je woning en begeleiden het geheel tot na het verlijden van de notariële akte. Steeds zijn we op zoek naar eigenaars die hun pand willen te koop aanbieden. Of heb je bouwgrond in bezit, al dan niet te verkavelen, helpen we je graag verder. Stap gerust even binnen.

Verhuur

Heb je een pand in eigendom, maar je bent op zoek naar een huurder? Ook hier kunnen wij helpen. We stellen samen met jou een verhuurdossier samen en gaan op zoek naar nieuwe bewoners. Ook hier doen we aan volledige begeleiding, zodat je als eigenaar gerust kan zijn: we bepalen samen de marktconforme huurprijs, stellen een volledige plaatsbeschrijving op, ...

Beheer – Syndic

Ben je een mede-eigenaar in een appartementsgebouw, maar er is nog geen syndicus? Wij helpen je graag hierbij verder. Als je het wenst, helpen we je wegwijs maken in het syndicusgebeuren.

Vastgoedexpertise

Voor het bepalen van de waarde van jouw vastgoedpand, is een correcte waardebepaling zeker aan de orde. Zo bestaat er een verschil tussen de zogenaamde schattingen en een taxatie met een volledig rapport. Hiervoor hebben we een vastgoedexpert in huis die dit helemaal ter harte neemt. Maar ook voor het opstellen van een niet-tegensprekelijke plaatsbeschrijving kan je op onze hulp beroep doen. DIt is evenveel waard als de huurovereenkomst zelf. Zeker een aanrader voor zowel huurder als de verhuurder-eigenaar.

Niet elke expertise is hetzelfde...

Het resultaat van een expertise hangt ook af van de reden van opmaak van dit expertiseverslag.

U kan bij ons terecht voor:

Vastgoed Expertise Truyens Heusden-Zolder

Plaatsbeschrijvingen

U wilt discussie vermijden op het einde van het huurcontract? Laat dan een niet-tegensprekelijke plaatsbeschrijving opstellen aan de start van het contract. Wij stellen een volledige plaatsbeschrijving op, aangevuld met een fotoreportage.

Waardebepalingen

U wilt een pand verkopen, maar u weet niet welke waarde het pand heeft? Wij stellen een waardebepaling op, eveneens rekening houdend met externe elementen, o.a. de locatie van het pand.

successieplanning

U heeft uw patrimonium goed uitgebouwd, maar wenst dat uw nalatenschap geen hoge successierechten dient te betalen? Wij helpen bij het plannen en het schenken van (on)roerend goed.

Overzicht