Onafhankelijk advies op maat van de klant

Ons kantoor kent al jarenlange ervaring op vlak van verzekeringen. We beschikken als onafhankelijk Brocom-makelaar over verschillende mogelijkheden en hebben toegang tot diverse verzekeringsmaatschappijen. Zo blijft uw zekerheid gegarandeerd en kan u rekenen op professionele hulp wanneer u het nodig heeft.

In elke fase van uw leven, zowel particulier als professioneel, hebben we expertise opgebouwd en hierdoor ligt onze prioriteit bij de kwaliteit van de waarborgen en niet enkel bij de premie, die nog steeds competitief en marktconform blijft.

Mijn polissen

Aanmelden

Gratis offerte

Aanvragen

Particulier

U wilt u en uw gezin correct en goed verzekeren? Op ons kantoor stellen we de kwaliteit van de waarborgen voorop, maar we houden ook rekening met de premie, zodat deze marktconform is.

KMO

U bent zelfstandige en wenst uzelf en uw zaak te beschermen tegen de mogelijke verliezen bij schades en ongevallen. Ook hierbij kan ons kantoor u helpen.

Leven

U wilt uw geld veilig beleggen? Of u ziet een klein risico wel zitten? Wij stellen een beleggersprofiel op en we zorgen dat uw naar uw wensen worden belegd.