Bespaar uw familie later de kosten en zorgen van uw uitvaart

21 oktober 2021

Wist u dat een gemiddelde uitvaart vandaag al gauw zo’n 5.000 euro kost? Reken er extra’s bij als de koffietafel, concessie en zerk of sierjuweeltje, en uw familieleden zijn al gauw 7.000 euro kwijt. Dat is een stevig bedrag. Bent u benieuwd hoeveel een uitvaart die volledig volgens uw wensen is, ongeveer zou kunnen kosten?

Hier krijgt u een idee

Een uitvaartverzekering, een hele geruststelling

Het Uitvaartzorgplan van onze partner DELA is een mooi gebaar naar uw nabestaanden. Want u bespaart hen niet alleen de kosten, maar ook de zorgen van uw uitvaart:

  • De kosten van uw uitvaart zijn geregeld voor het bedrag waarvoor u zich verzekerde. Zo geeft u uw partner, kinderen en familie een sereen afscheid, zonder financiële zorgen.
  • Na de uitvaart komt de consulent nabestaandenzorg langs om uw familie te helpen met de praktische en administratieve beslommeringen en hen te begeleiden en adviseren. Een grote opluchting.
  • Op aanvraag regelt de bijstandassistent extra diensten voor uw gezinsleden zoals kinderoppas, gezinshulp enzovoort. Voor nóg meer gemoedsrust.
  • Uw nabestaanden worden ook emotioneel bijgestaan. Zij kunnen een beroep doen op een psycholoog bij de rouwverwerking.
  • DELA regelt en betaalt de repatriëring bij uw overlijden in het buitenland of de vervroegde terugkeer van inwonende gezinsleden die in het buitenland reizen wanneer u plots overlijdt in België.
  • Daarnaast kunnen u en uw familie de DELA-infolijn bellen voor alle praktische vragen rond het overlijden van een naaste.

Leg gratis uw uitvaartwensen vast

Wilt u begraven of gecremeerd worden? Houdt u van Bach? Of moet het Brel zijn? Voorkom dat uw nabestaanden later die keuzes moeten maken. Dat kan heel eenvoudig met de digitale wilsbeschikking van DELA. Ook als u geen polis hebt bij DELA kunt u via dit handige online platform uw wensen of specifieke voorkeuren makkelijk invullen en aanpassen. Op elk moment.

Vul hier gratis uw uitvaartwensen in

Meer weten over DELA?

Vraag vrijblijvend een informatiebrochure aan of maak een afspraak via <011 42 85 18 of info@zakenkantoortruyens.be . Ik maak graag tijd voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag vrijblijvend een informatiebrochure aan per post

Kom eens praten over een DELA Uitvaartzorgplan

DELA Natura- en levensverzekeringen N.V. – Belgisch bijkantoor (ondernemingsnr. 0665.931.229) gelegen te Noorderplaats 5 bus 2 te 2000 Antwerpen, bijkantoor van DELA Natura- en levensverzekeringen N.V., vennootschap naar NL recht (KvK-nummer 17078393), gelegen te Oude Stadsgracht 1, 5611DD Eindhoven, NL, toegelaten voor Tak 21 levensverzekeringen onder codenr. 2864; fabrikant DELA Uitvaartzorgplan, levensverzekering Tak 21 onderworpen aan BE recht – dekt levenslang uw uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Men is niet gedekt voor een overlijden dat het gevolg is van een uitgesloten risico, met name zelfmoord binnen het jaar na de inwerkingtreding van de polis; vrijwillige deelname aan collectieve gewelddaad/terreur of oorlog (professionele omstandigheden [bv. militairen, politie, brandweer] uitgezonderd); misdaad of wanbedrijf indien men deze als (mede)dader pleegde. Voor extra bijstand, psychologische bijstand, repatriëring & vervroegde terugkeer gelden specifieke beperkingen en uitsluitingen. Deze vindt u terug in de Algemene Voorwaarden. Offerte, premieberekening en Algemene Voorwaarden: www.dela.be en/of uw makelaar. Klachten: contact@dela.be of Ombudsman Verzekeringen (de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel). Indien u kosteloos een kopie wenst van de Algemene Voorwaarden, gelieve een e-mail te richten aan info@dela.be. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Enkel de Algemene en Bijzondere Voorwaarden zijn bindend.

Meer nieuws
Wil u meer informatie over vastgoed, hypotheek of verzekeringen?
Neem nu vrijblijvend contact met ons!
Contacteer ons
Copyright © Zakenkantoor Truyens nv | Alle rechten voorbehouden
door Thys-Communicatie.be