MELDING DATALEK

14 april 2022

Heusden-Zolder, 14/04/2022,

Geachte,

Beste klant,

Ons kantoor ziet het als haar plicht om uw persoonsgegevens te beschermen. Ons kantoor heeft hiertoe alle mogelijke  organisatorische, administratieve en technische maatregelen genomen en volgt bovendien strikt het beleid ter bescherming van persoonsgegevens dat haar wordt opgelegd door de maatschappijen. Desondanks werd een datalek in verband met uw persoonsgegevens vastgesteld.

Daarom informeren wij u duidelijk omtrent de omstandigheden van het datalek, de vermoedelijke datum van het datalek, de aard en strekking van de persoonsgegevens, de mogelijke gevolgen van dit datalek en de maatregelen die wij hebben genomen ter voorkoming van en/of de beperking van de negatieve gevolgen van dit datalek.

Gisteren namiddag, 13/4/2022 hebben we de melding gekregen dat er een email is verzonden van het emailadres annouck@zakenkantoortruyens.be . De inhoud is een blanco email met 2 bestanden. Heeft u zo’n email ontvangen, zeker niet openen.

Voor het nazicht van het datalek en het oplossen hiervan, hebben we contact opgenomen met gespecialiseerde firma die al het nodige gedaan heeft om het datalek te dichten.

Krijgt u een email waarvan u twijfelt over de afkomst, neem gerust contact op met ons. We helpen je hierbij graag verder.

Indien u meer informatie wenst, kunt u steeds terecht op ons kantoor.

Onze excuses voor het ongemak.

Meer nieuws
Wil u meer informatie over vastgoed, hypotheek of verzekeringen?
Neem nu vrijblijvend contact met ons!
Contacteer ons
Copyright © Zakenkantoor Truyens nv | Alle rechten voorbehouden
door Thys-Communicatie.be