Over ons

Ons kantoor is opgericht in 1946 door Theophile Truyens in Beringen. Na vele jaren zijn we ondertussen in de derde generatie van het kantoor en kunnen we rekenen op de kennis van zowel Martin als van de kinderen, Axel en Annouck.

We zijn actief op de markt van verzekeringen, zowel particulier als KMO, en het vastgoed, residentieel en commercieel. Tevens kan u terecht op ons kantoor inzake uw kredieten en beleggingen. De kredieten worden aangegaan in samenwerking met hypotheek.winkel.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar kunnen we elk dossier persoonlijk aanpakken. Zo kunnen we uw dossier op maat samenstellen en laat het ons toe om verschillende verzekeringsmaatschappijen na te kijken op vlak van prijs en kwaliteit. De keuze van de klant staat steeds gegarandeerd.

Een duurzame zakelijke relatie met onze klanten is zeer belangrijk voor ons, maar ook het persoonlijke contact dragen we hoog in het vaandel. Zo kan je als klant kiezen of je een bezoek op kantoor wenst of bij je thuis.
Inzake verzekeringen zijn we een erkend verzekeringsmakelaar. Deze erkenning zorgt ervoor dat we met elke verzekeringsmaatschappij, die actief is op de Belgische markt en die distributie doet via makelaars, bevoegd zijn om contracten af te sluiten. We hebben gekozen om ons kantoor steeds up-to-date te houden. Door de goede inzet hebben we het label van “onafhankelijk makelaar” van BROCOM.

In de vastgoedsector hebben we twee erkende vastgoedmakelaars in ons kantoor, beide met een eigen licentie behaald aan het B.I.V. (Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars). Om de kennis op kantoor steeds up-to-date te houden is ons kantoor eveneens aangesloten bij C.I.B. (Confederatie van Immobiliënberoepen).

Ons team

Martin Truyens

Beleggingspecialist
Vastgoedmakelaar - Bemiddeling 501572 (België)

Axel Truyens

KMO-specialist
Beleggingen
Vastgoedcoach

Annouck Truyens

BOAR
Vastgoedexpert
Vastgoedmakelaar - Bemiddeling 508290 (België)
Copyright © Zakenkantoor Truyens nv | Alle rechten voorbehouden
door Thys-Communicatie.be
envelopephone-handsetsmartphone