Over ons

Ons kantoor is opgericht in 1946 door onze (groot)vader Theophile Truyens in Beringen. Na de vele jaren zijn we ondertussen in de derde generatie van ons kantoor gekomen en kunnen we nog steeds rekenen op de kennis van onze vader Martin Truyens als deze van Axel en Annouck.

Momenteel zijn we actief in 2 branches: Verzekeringen en Vastgoed. Zo bieden we in één kantoor de kennis en het advies aan dat betreft uw wonen in het vastgoed en uw financiële veiligheid bij de verzekeringen.

In de verzekeringssector zijn we actief op de markt van particulieren als van KMO’s. Doordat veel zaken samenvloeien tussen de particulieren en de KMO’s proberen we steeds een globaal zicht te krijgen op de verzekeringszijde. Zo dragen we het familiale karakter steeds hoog in het vaandel, zodat uw gezin, uw zaak als uzelf goed beschermd blijft in tijden van nood.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar kunnen we elk dossier persoonlijk aanpakken. Zo kunnen we uw dossier op maat samenstellen en door de onafhankelijkheid laat het ons toe om verschillende verzekeringsmaatschappijen na te kijken op vlak van de prijs én de kwaliteit. Hierdoor is de keuze voor u als klant steeds gegarandeerd.

Op de vastgoedmarkt zijn we een kleinere speler, maar dat zorgt net voor de persoonlijke behandeling van elk dossier. We willen net anders zijn dan de andere vastgoedmakelaars door de persoonlijke keuze die uzelf als verkoper en verhuurder kan maken. U kiest namelijk zelf welke diensten u wenst en welke niet. Zo kan u als eigenaar de touwtjes zelf in handen houden of ons kantoor het dossier volledig laten behandelen. Ook is de keuze voor als klant steeds gegarandeerd.

Een duurzame zakelijke relatie met onze klanten is zeer belangrijk voor ons, maar ook het persoonlijke contact dragen we hoog in het vaandel. Zo kan je als klant kiezen of je een bezoek op kantoor wenst of bij je thuis.
Inzake verzekeringen zijn we een erkend verzekeringsmakelaar. Deze erkenning zorgt ervoor dat we met elke verzekeringsmaatschappij, die actief is op de Belgische markt en die distributie doet via makelaars, bevoegd zijn om contracten af te sluiten. We hebben gekozen om ons kantoor steeds up-to-date te houden. Door de goede inzet hebben we het label van “onafhankelijk makelaar” van BROCOM.

In de vastgoedsector hebben we twee erkende vastgoedmakelaars in ons kantoor, beide met een eigen licentie behaald aan het B.I.V. (Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars). Om de kennis op kantoor steeds up-to-date te houden is ons kantoor eveneens aangesloten bij C.I.B. (Confederatie van Immobiliënberoepen).

Ons team

Martin Truyens

Beleggingspecialist
KMO-specialist

Annouck Truyens

Particulier beheerder, Schadebeheerder
Copyright © Zakenkantoor Truyens nv | Alle rechten voorbehouden
door Thys-Communicatie.be
envelopephone-handset