Verzekeringen

Ons kantoor biedt zowel voor particulieren als voor zelfstandigen en KMO’s een totaal verzekeringsaanbod aan. In ons kantoor staat vertrouwen en persoonlijkheid vooraan, net als het onafhankelijk makelaar zijn.
Die onafhankelijkheid is belangrijk, zodat we uw belangen optimaal kunnen verdedigen wanneer dit nodig is. Door de sectorale gedragsregels en de wetgeving die in ons vak is vereist, wordt iedereen op ons kantoor permanent bijgeschoold, zowel in productinformatie als in wetgeving en kantoorbeheer. Hierdoor is de kennis op ons kantoor steeds up-to-date.

Bij schade kan je steeds rekenen op onze medewerkers, zodat je dossier persoonlijk wordt behandeld. Uw belangen zijn namelijk onze prioriteit.
Door de familiale band op ons kantoor is het voor ons belangrijk om persoonlijk contact te houden met u als klant. Maar ook het digitale tijdperk is ons niet vreemd en zo kan elke klant aanvragen om zijn dossier digitaal te consulteren.
Om u als klant volledig te kunnen helpen, werken we met volgende onderdelen in de verzekeringen:
  1. Het gezin
  2. De mobiliteit
  3. De woning
  4. De financiën
  5. Het professionele leven

Het gezin

Het belangrijkste in het leven is ons gezin. Ons gezin en familie willen we te allen tijde kunnen beschermen, zowel fysiek als financieel. Zo kan een klein ongeluk al gauw gepaard gaan met een ziekenhuisbezoek en de financiële gevolgen die daarop volgen.

Hierdoor is het belangrijk dat we onszelf in elke situatie verzekeren. De redenering "Mij overkomt zoiets niet" kan je hierdoor wel zwaar bekomen wanneer het je wel overkomt, zoals een zwaar ongeval thuis of een plots overlijden in de familie. Om alle soorten risico’s te plaatsen in het juiste perspectief gaan we samen zitten en dit nauwgezet overlopen. Zo kijken we naar een hospitalisatie- en ongevallenverzekering, maar ook naar de leven- en overlijdensdekkingen die mogelijk nodig zijn.
Vraag naar jouw persoonlijke check-up en laat je vrijblijvend adviseren door ons professioneel team.
Check-up aanvragen

De mobiliteit

Maar ook onderweg lopen we met ons gezin risico’s. Met onderweg bedoelen we niet enkel met de wagen, maar ook te voet, met de fiets of zelfs met de speed-pedelec. Ook dan kunnen we beter goed verzekerd zijn. Zo moet niet enkel de schade aan ons voertuig verzekerd zijn, maar ook onszelf.

De wagen kunnen we op verschillende manieren beschermen, en dit via omnium en bijstand. Heb je een veilige wagen die ervoor zorgt dat een ongeval kan voorkomen worden, dan geniet je zelfs van extra korting op je verzekeringspremie. De keuze van verzekeringsmaatschappij is steeds vrij. Wij als onafhankelijk makelaar kunnen vergelijkingen maken tussen verschillende maatschappijen en hun waarborgen.
Vraag naar jouw persoonlijke check-up en laat je vrijblijvend adviseren door ons professioneel team.
Check-up aanvragen

De woning

Om je eigendom te beschermen sluit je best een brandverzekering af. Dit zorgt ervoor dat je woning beschermd is, en dit zowel het gebouw als de inhoud van de woning. Standaard wordt er door de wetgeving waarborgen voorzien inzake natuurrampen (overstromingen, storm, hagel...). Maar daarbuiten zijn er nog andere risico’s zoals brand, elektrocutie, rook, roet... Ook dit kan je best verzekeringen om zo de gevolgschade te kunnen vergoeden.
Vraag naar jouw persoonlijke check-up en laat je vrijblijvend adviseren door ons professioneel team.
Check-up aanvragen

De financiën

Naast al deze beschermingen, gaan we ook samen kijken naar de financiën. Zo gaan we kijken of we niet een spaarformule kunnen opstellen, zodat u eventueel ook nog kan genieten van fiscale voordelen. Zo bestaan er enkele fiscale producten die je kan gebruiken bij de belastingaangifte om te genieten van een verlaging.

Zo kan je aan pensioensparen als langetermijnsparen doen onder een fiscaal jasje. Maar ook uw gerechtelijke verdediging levert sinds september 2019 een fiscale aftrek op. Elk product kent zo zijn fiscale voordelen en kan steeds naar persoonlijke wensen worden aangepast.

Daarnaast zijn er ook verschillende beleggingsmogelijkheden om financiële groei te creëren en dat met kapitaalsgarantie. Dit zorgt ervoor dat je je levensstandaard kan behouden ook na je pensioen.
Vraag naar jouw persoonlijke check-up en laat je vrijblijvend adviseren door ons professioneel team.
Check-up aanvragen

Het professionele leven

Naast het gezin is er de professionele carrière. Ook de zelfstandigen en de KMO’s hebben bescherming nodig, zowel op financieel als zakelijk vlak. Dit is steeds op maat van de professional.
Vraag naar jouw professionele check-up en laat je vrijblijvend adviseren door onze KMO-specialist.
Check-up aanvragen
Copyright © Zakenkantoor Truyens nv | Alle rechten voorbehouden
door Thys-Communicatie.be
Vragen? Contacteer ons!